Kamis, 24 November 2011

APA??? CN BLUE BATAL KONSER???


Barusan aja gue liat berita mengejutkan ini di Twitter. Pas gue searching di Google, kabar ini udah menyebar kemana-mana ternyata. Belom diketahui, siapa yang pertama kali menyebarkan berita ini. Tapi, kabar ini diambil langsung dari situs official CN Blue dan juga situs FNC Music.

Ini adalah terjemahan dari notice situs tersebut, yang gue kutip dari situs Creative Disc

Hello

This is the FNC MUSIC.

November 26, 2011 was expected to continue 2011 CNBLUE Asia tour concert [BLUE STORM] in Indonesia was to be canceled.

This is the part of Indonesia, the promoter continues to breach the contract and ready for the show due to a lack of trust issues could not, FNC MUSIC side, several performances and visibility requirements for promotion, but this requirement did not reflect the clear decision in accordance has been off the train.

Many fans think of the local-in-waiting cancel the show does not lead to a decision as a result of these CNBLUE dahaeteuna best fans to have to inflict disappointment to all of you I’m terribly sorry.

Indonesian many fans of the show expect recreations deurimyeo apologies to all of you,
Show that the problem is resolved with a local company as having once again promise to conduct a concert in Indonesia. Due to the subsequent cancellation of the show for the fans like to sanghasyeot.

Please say that again, I’m sorry.

Thank you.

Kabar ini, tentu aja bikin resah seluruh pihak. Belum ada pemberitahuan resmi dari pihak Starlight Management sampai saat ini. 
 
Sebenernya, gue ngga kenapa-napa dengan pemberitahuan ini. Tapi, ya gue juga nggak mengharapkan ini terjadi. Kasian sodara-sodari Boice yang udah beli tiket, yang udah menanti-nantikan kedatangan mereka, yang udah membayang-bayangkan euforia pas konser nanti.

Semoga aja nanti pihak FNC music, mau bermurah hati dan mengubah pikiran. :) Kita nantikan kabar selanjutnya.

0 komentar on "APA??? CN BLUE BATAL KONSER???"

Posting Komentar

Posting tanpa komentar, bagai ayam KFC nggak pake saos. Yuk ngomentarin posting saya.. :3

Followers

Space For Rent

 

Refresh My Mind Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Buy Unlocked iPhone | Marital Affair | Blogger Templates